اعتراض به رای تعزیرات حکومتی به دو طریق عادی و فوق العاده انجام می شود. اعتراض عادی یا همان اعتراض به رای غیر قطعی تعزیرات حکومتی از طریق واخواهی و تجدیدنظر خواهی صورت می گیرد .اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی نیز طبق تبصره ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی که از آن به اعاده دادرسی یاد می شود انجام می شود.
روشهای اعتراض به رای تعزیرات حکومتی |نحوه اعتراض به رای تعزیرات حکومتی
همانگونه که بیان شد، بسته به شرایط صدور حکم و شرایط هر پرونده ، اعتراض به رای تعزیرات حکومتی به سه روش واخواهی ، تجدیدنظرخواهی و اعاده دادرسی امکان پذیر می باشد.
-
اعتراض به رای تعزیرات حکومتی از طریق واخواهی
اعتراض به رای غیابی تعزیرات یا همان واخواهی از رای تعزیرات را می توان از مفهوم ماده 27 و 28 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی برداشت نمود. چرا که در این آئین نامه به صراحت به قابلیت واخواهی و اعتراض به رای تعزیرات حکومتی اشاره ای نشده است. اما طبق ماده 28 آئین نامه مذکور چنانچه متهم در جلسه دادرسی حاضر نگردد و لایحه ایی نیز ارائه ننماید، رای غیابی محسوب می گردد و با توجه به اینکه در این ماده قید گردیده در صورت عدم حضور متهم و ارسال لایحه غیابا در مورد وی رسیدگی می شود.
بنابراین هدف قانونگذار از تفکیک آراء به حضوری و غیابی بی جهت نبوده و امکان واخواهی از رای غیابی علت این تفکیک می باشد. البته طبق تبصره 3 ماده 72 قانون نظام صنفی کشور به صراحت ترتیبات رسیدگی که یکی از موارد آن ناظر به واخواهی می باشد، به مقررات سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است، که این خود حاکی از امکان اعمال مقررات واخواهی در آرای غیابی صادره از شعب تعزیرات حکومتی است.
الف .مرجع رسیدگی به اعتراض به رای غیابی تعزیرات (واخواهی از رای غیابی تعزیرات)
اعتراض به رای غیابی به این دلیل است که دفاعیات متهم استماع گردد.لذا مرجع رسیدگی به واخواهی از رای تعزیرات حکومتی شعبه بدوی صادر کننده رای غیابی می باشد.
ب.مهلت اعتراض به رای غیابی تعزیرات
از آنجایی که آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی نسبت به مهلت واخواهی ساکت می باشد،با وحدت ملاک از ماده 406 قانون آئین دادرسی کیفری می توان گفت متهم می تواند ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ رای نسبت به اعتراض و واخواهی اقدام نماید.
-
تجدید نظر خواهی از رای تعزیرات حکومتی
تجدید نظر خواهی از رای تعزیرات حکومتی طبق ماده 22 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی می باشد. در این ماده مقرر گردیده ، آراء شعب بدوی تعزیرات حکومتی در مواردی که مجازات پیش بینی شده در قانون برای هر بار تا دو میلیون ریال جریمه نقدی باشد قطعی و از ناحیه محکوم علیه نسبت به مازاد آن قابل تجدیدنظرخواهی است. در اینجا ذکر این نکته لازم و ضروری می باشد، که طبق مصوبه سران سه قوه در مورخ 17/02/ 1401 اعلام گردید جریمه نقدی تا ده میلیون تومان قطعی است و مازاد بر آن قابل تجدیدنظرخواهی می باشد.
الف.چه اشخاصی حق تجدید نظر خواهی از رای تعزیرات حکومتی را دارند؟
در ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی اشخاصی که حق تجدید نظرخواهی نسبت به رای سازمان تعزیرات حکومتی را دارند ، عبارتند از :
- شاکی خصوصی پرونده در صورت برائت متهم
- محکوم علیه
- اعضای کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات در استان و شهرستان های مربوطه
- روسای سازمان های تعزیرات حکومتی و بازرسی و نظارت
ب.مهلت تجدید نظرخواهی از رای تعزیرات
مهلت تجدیدنظرخواهی برای محکوم علیه و شاکی 10 روز از تاریخ ابلاغ و نسبت به سایر اشخاص تا 3 ماه از صدور رای می باشد. در خصوص شاکی و متهم نیاز به ابلاغ رای می باشد و از تاریخ ابلاغ ، مهلت تجدیدنظرخواهی محاسبه خواهد شد. اما در مورد سایر اشخاص نیازی به ابلاغ نیست و مهلت 3 ماهه از تاریخ صدور حکم می باشد.
چنانچه محکوم علیه نسبت به رای تعزیرات اعتراضی ننماید، مشمول بخشودگی می گردد و می تواند تقاضای تخفیف جریمه تعزیرات نماید . در این صورت یک چهارم مجازات تعیین شده کسر می گردد.
ج.نحوه رسیدگی به تجدیدنظرخواهی از رای تعزیرات
چنانچه محکوم علیه تقاضای تجدیدنظرخواهی از رای تعزیرات کند، مرجع رسیدگی نمی تواند مجازات وی را تشدید نماید و تنها می تواند حکم بدوی را تغییر دهد و اصلاح نماید. در ماده 25 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی این اختیار به شعب تجدیدنظر تعزیرات داده شده بود که چنانچه آراء شعب بدوی کمتر از مجازات مقرر قانونی می بود، می توانستند آن را تشدید نمایند. که این ماده به موجب رای شماره 665-664 مورخ 1392/09/25 هیات عمومی دیوان عدالت اداری ابطال گردید .
اما در صورتی که شعب تجدیدنظر عنوان اتهامی مورد حکم توسط شعبه بدوی را صحیح نداند ، می تواند با تفهیم اتهام صحیح نسبت به آن حکم صادر نماید و در این حالت شعبه تجدیدنظر تعزیرات می تواند مجازات را تا حداقل مجازات قانونی عنوان اخیر تشدید نماید. در صورتی که شعبه تجدیدنظر تعزیرات حکومتی محکوم علیه را مستحق تخفیف تشخیص دهد، می تواند ضمن تائید حکم بدوی به نحو مستدل مجازات او را در حدود قانون تخفیف دهد هرچند محکوم علیه تقاضای تجدیدنظر نکرده باشد.
-
اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی | نحوه اعاده دادرسی از رای قطعی شعب تعزیرات حکومتی
اعتراض به رای تعزیرات حکومتی به موجب تبصره ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی امکان پذیر می باشد. طبق این ماده مقرر گردیده “هرگاه محکوم علیه و یا روسای سازمان های تعزیرات حکومتی و بازرسی و نظارت ،آرای قطعی شعب تعزیرات را خلاف قانون بدانند ، می توانند با ذکر دلیل از وزیر دادگستری تقاضای رسیدگی مجدد نمایند. چنانچه وزیر دادگستری تقاضا را وارد تشخیص دهد یا راسا رای را غیرقانونی بداند پرونده را جهت رسیدگی به شعبه عالی تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی که به همین منظور در مرکز تشکیل می گردد ارجاع خواهد داد. رای شعبه عالی تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی قطعی است و اقدامات موضوع این تبصره مانع اجرای حکم تجدیدنظر خواسته نخواهد بود.”
الف.شرایط اعتراض به رای قطعی تعزیرات ( شرایط اعاده دادرسی از رای قطعی شعب تعزیرات حکومتی )
اعتراض به رای تعزیرات حکومتی در صورت قطعیت آن ، امکان اعاده دادرسی نسبت به آن را از سوی اشخاص زیر امکان پذیر می نماید.
- محکوم علیه
- شاکی پرونده
- روسای سازمان تعزیرات حکومتی
- روسای سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
شرط ارجاع پرونده توسط وزیر دادگستری به شعبه عالی آن است که رای خلاف قانون و دارای ایرادی باشد که به اساس حکم لطمه وارد کند و رفع آن مستلزم نقض رای باشد. لذا در صورتی که پرونده ایراد جزئی داشته باشد، به نحوی که سبب نشود که رای خلاف قانون باشد ،مبنایی برای ارجاع پرونده به شعبه عالی وجود ندارد.
ب.آراء قطعی قابل اعتراض در شعبه عالی تجدیدنظر سازمان تعزیرات حکومتی
در بسیاری مواقع سوال مطرح می شود که آیا همه آراء قطعی صادره از شعب تعزیرات حکومتی قابلیت اعتراض در شعبه عالی تجدیدنظر را دارند؟
در پاسخ باید گفت با توجه به اطلاق تبصره ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی کلیه آراء قطعی صادره از شعب تعزیرات حکومتی قابلیت اعتراض و رسیدگی در شعبه عالی را دارند .تنها یک استثناء وجود دارد و آن هم اینکه رای قطعی قاچاق کالا و ارز و آرای صادره از شعب عالی تجدیدنظر قابل اعتراض به موجب تبصره ماده 23 نمی باشند.
پ.نحوه رسیدگی به اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی ( نحوه رسیدگی به اعاده دادرسی از رای تعزیرات حکومتی )
1. اعاده دادرسی نسبت به تخلفات صنفی ،دارویی، بهداشتی و درمانی از رای تعزیرات
شعب عالی سازمان تعزیرات حکومتی موضوع تبصره ماده 23 آئین نامه تعزیرات حکومتی به تمامی ایرادات اعم از شکلی و ماهوی رسیدگی می نماید . چنانچه رای قطعی دارای ایراد شکلی یا ماهوی باشد که به اساس رای لطمه وارد نماید و رفع آن مستلزم نقض رای باشد ، رای صادره نقض و مطابق قانون اقدام به صدور رای خواهد نمود.
در صورتی که رای صادره دارای ایراد شکلی یا ماهوی باشد که به اساس رای لطمه وارد ننماید، ضمن اعلام آن به مسئولین مربوط ،حکم به رد تقاضای اعمال تبصره ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی صادر خواهد شد.
2. اعاده دادرسی نسبت به رای قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی
به موجب ماده 50 مکرر 3 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1400/11/10، به اختلاف نظرهای سابق نسبت به امکان اعاده دادرسی و مرجع اعاده دادرسی نسبت به رای قطعی شعب سازمان تعزیرات حکومتی پایان داده شده است و در این ماده مقرر شد:
((که در صورتی که رئیس قوه قضاییه و رای قطعی صادره از شعب ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی را خلاف شرع بین تشخیص دهد ، با تجویز اعاده دادرسی ، پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال می نماید تا در شعبی خاص که توسط رئیس قوه قضاییه برای این امر تخصیص می یابد رسیدگی و رای قطعی صادر نماید. شعب خاص مذکور مبنیاً برخلاف شرع بین اعلام شده ، رای قطعی قبلی را نقض و رسیدگی مجدد اعم از شکلی و ماهوی به عمل می آورند و رای مقتضی صادر مینماید.))
با عنایت به ماده اعلامی شعب ویژه دیوان عالی کشور از آزادی عمل کاملی برخوردار بوده و در پذیرش یا رد اعتراض مختار می باشند و امکان هر گونه رسیدگی به صورت شکلی و ماهیتی را دارا می باشند. نکته مهم اینکه، متقاضی اعاده دادرسی بابت دلیل یا جهت مخالفت رای صادره با مستندات شرعی را در لایحه اعتراضیه بیان نماید. درغیر اینصورت ممکن است، با رد اعاده دادرسی مواجه گردد.
ت.مهلت اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی | مهلت اعاده دادرسی از رای قطعی تعزیرات
به موجب تبصره ماده 3 دستورالعمل اجرایی تبصره ماده 23 آئین نامه سازمان تعزیرات حکومتی، مدت اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی ،ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی تعیین شده بود که در مورخ 1401/11/16 به موجب رای شماره 70 هیات عمومی دیوان عدالت اداری تبصره ماده 3 اعلامی ابطال گردید. بنابراین اعتراض به رای قطعی تعزیرات حکومتی به موجب تبصره 3 ماده 23 فاقد محدودیت زمانی است.
-
نحوه اعتراض به رای قطعی تعزیرات در دیوان عدالت اداری | آیا دیوان عدالت اداری به تخلفات تعزیرات حکومتی رسیدگی می نماید؟
اعتراض به رای تعزیرات در دیوان عدالت اداری طبق رای وحدت رویه شماره 252 مورخ 1380/08/13 امکان پذیر بود .
اما در مورخ 02/17/ 1401 طبق مصوبه شماره 69 شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اعلام گردید، آراء قطعی صادره در خصوص تخلفات صنفی (گرانفروشی ، کم فروشی، تقلب در کسب، احتکار، عدم درج قیمت، اختفا و امتناع از عرضه ، عدم رعایت ضوابط قیمت گذاری و عدم اعلام موجودی کالا )که قبلا قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری بود، تا یکسال از تاریخ مذکور قابل تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نیست که در مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی (سران قوا) به شماره 88 مورخ 1402/03/17 ضمن تمدید مصوبه مذکور ، امکان اعتراض به هر گونه آرای تعزیرات حکومتی در خصوص تخلفات صنفی دیگر امکان پذیر نمی باشد.
92 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
با سلام آیا آرای دادگاه عالی تجدیدنظر تعزیرات در خصوص قاچاق قابل اعتراض میباشد
رای دادگاه عالی تجدیدنظر تعزیرات در خصوص قاچاق قابل اعتراض میباشد اگر هست به چه مرجعی؟
با سلام می توانید نسبت به اعاده دادرسی از رای قاچاق کالا و ارز براساس تبصره ذیل ماده 23 آیین نامه سازمان تعزیرات حکومتی و ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری با توجه به قانون اصلاحی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اقدام نمایید.
از نمایندگی خودرو بدلیل گرانفروشی و خواب ماشین و تفاوت مبلغ فاکتورشان با تاییدیه کارشناس بیمه میخواستم شکایت کنم و خواب خودرو خود را که قریب به 4 ماه است بگیرم شکایت کیفری یا حقوقی کنم و چه نوع عنوانی شکایتم باید داشته باشه؟
با سلام شما می توانید از باب تخف صنفی به سازمان تعزیرات مراجعه نمایید و پس از اثبات ادعای می توانید نسبت به طرح دادخواست حقوقی مطالبه خسارت در دادگاه حقوقی اقدام نمائید.
سلام من در تعزیرات یک شرکت رو شکایت کردم بجرم تقلب و گرانفروشی که سازمان صنعت و معدن هم اون شرکتو محکوم کرده و نامه رفته تعزیرات ولی رییس شعبه فکر کنم آشنا اوناست و الان 4 ماهه پرونده رو جواب نمیده و همینجوری بلاتکلیف موندم باید چکار کنم ممنون. تا چقدر قاضی میتونه پرونده رو بدون دلیل نگه داره
با مراجعه به شعبه مربوطه پیگیر پرونده خود شوید میتوانید موضوع را به بازرسی تعزیرات حکومتی اطلاع دهید
باسلام خدمت وکلای عزیز
خودرو بنده احتیاج به تعمیر کردن داشت و بردمش پیش یک مکانیک و بعدا معلوم شد لوازم یدکی که برای خودرو گرفته خیلی قیمتهای بالایی زده و بنده هم مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان داده بودم که مثلا تعمیر کنه ماشین رو و الان حدود هفت ماهی هست که این مکانیک سودجو با زمینگیر کردن خودرو و با دعوا و اینا بالاخره موتور ماشین رو روشن کرده ولی متاسفانه ثابت شده که اکثر لوازمی که به تعمیر مربوط نبوده رو عوض کرده و داغی و لوازم خراب رو بجاش برای من گذاشته و گردن نمیگیره و در اصل خیانت در امانت کرده
لطفا بفرماید بنده از چه طریقی به ضرر و زیانم و مدت هفت ماه خواب خودروم برسم متشکرم
باسلام،به سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه جهت طرح شکایت کیفری مراجعه نمایید .
آیا دادنامه تعزیرات به آدرس ارسال میشود و یا باید به شعبه تعزیرات مراجعه کرد؟
با سلام معمولا نحوه ابلاغ رای شعبه سازمان تعزیرات حکومتی به صورت تماس دفتر شعبه و طی مراجعه حضوری انجام می شود.
سلام من در تعزیرات یک شرکت رو شکایت کردم بجرم تقلب و گرانفروشی که سازمان صنعت و معدن هم اون شرکتو محکوم کرده و نامه رفته تعزیرات ولی رییس شعبه فکر کنم آشنا اوناست و الان 4 ماهه پرونده رو جواب نمیده و همینجوری بلاتکلیف موندم باید چکار کنم ممنون. تا چقدر قاضی میتونه پرونده رو بدون دلیل نگه داره
با مراجعه به شعبه مربوطه پیگیر پرونده خود شوید میتوانید موضوع را به بازرسی تعزیرات حکومتی اطلاع دهید
سلام بنده در یک شرکت همکاری در فروش اینترنی کار میکنم برایم پیامک آمده است که پرونده ای با این شماره ارجاع شد و با این شماره رای که ظرف 10 روز برای پرداخت جریمه حضور پیدا کنم سوال من اینجا است اگر حضور پیدا نکنم مشکل ساز خواهد شد؟ چون من هیچ کسبه ای حضوری ندارم و فقط اینترنتی است و تنها شماره موبایل من را در اختیار دارند و یک بازاریاب اینترنتی هستم
سلام،حتما در دادگاه برابرابلاغیه حضورپیداکنید.موفق باشید
سلام من دیروز دو کیلو زعفران داشتم داخل فرودگاه منو گرفتن فرستادن تعزیرات فعلا سند گذاشتم آزاد شدم زعفران ها هم ازم گرفتم آیا چقدر جریمه میشم ازتون خواهش می کنم کمکم کنید
سلام به میزان دو تا پنج برابر ارزش مال اکتشافی محکوم می شوید.
با سلام. آیا میشه از املاک که مبایعه نامه پیش فروش آپارتمانی که پروانه کامل برای ساخت نداره و مثلا از 95 متر 70 متر مجاز و مابقی خلاف باشه شکایت کرد چون الان ساختمان از طرف سازنده تعطیل و پیشروی خلاف میباشد
با سلام می بایست به همراه مدارک و مستندات به اتحادیه و سازمان تعزیرات حکومتی جهت پیگیری حقوق خود مراجعه نمایید.
با سلام
اینجانب از شخصی که قرار بود مبل بسازه و نتونست اون مدل و رنگی رو که ما خاستیم بزنه شکایت کردیم به اصناف اصناف هم ایرادات رو کارشناساش نوشتن و ما خاستیم ارجاع بدیم تعزیرات تا پولمون رو بگیریم تعزیرات حکم داده که با توجه به اظهارات غیرموجه متهم و ملاحظه جمیع اوراق و سایر قرائن موجود در پرونده ایضا اظهارات شاکی بشرح لایحه دفاعیه هیات تخلف ارتکابی متهم مذکور را محرز و مسلم تشخیص و مستندا بمرتبه اول ماده 59 قانون نظام صنفی اصلاحی سال 1392 مجلس شورای اسلامی نامبرده از حیث جنبه خصوصی به پرداخت مبلغی بعنوان خسارت در حق شاکی و از حیث جنبه عمومی به پرداخت مبلغی دو برابر ارزش تخلف بعنوان جریمه نقدی در حق دولت محکوم .
ماده 59 – تقلب: عبارت است از عرضه یا فروش کالا یا ارائه خدمتی که از لحاظ کیفیت یا کمیت منطبق با مشخصات کالا یا خدمت ابرازی یا درخواستی نباشد.
من درخواست تجدیدنظر دادم لایحه نوشتم طبق ماده 59 تبصره 1 درخواست استرداد پولم رو کردم. دادگاه تجدید نظر تعزیرات برگزار شد رییس شعبه تجدیدنظر شخص را محکوم کرد به استرداد پولم گفت پولش رو باید بدی طبق همون قانون، چند وقت بعدش رای صادر شده ولی رای شعبه بدوی رو تایید کردن سوالم اینه که به دیوان عدالت اداری ارجاع بدم به تخلف تعزیرات رسیدگی میکنن؟ رای به نفع من میدن. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به نظر رای به نفع شماست . مضافا اینکه نسبت به دعاوی تخلف صنفی با توجه به مصوبه سران قوا دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی مجدد را ندارد.
من تاریخ 97/2/15 از فروشگاهی یک دستگاه کولر به صورت نسیه گرفتم قیمت زمان خرید من 2 میلیون تومان بود فروشنده با من قرار کرد که روزی که پول کولر بیارم قیمت کولر به قیمت روز پرداخت حساب کند بعد از مدت 4 ماه تاریخ 97/6/15 قیمت کولر شده 4 میلیون 500 هزارتومان ایا من باید این مبلغ پرداخت کنم یا به تعزیرات حکومتی شکایت کنم؟
با سلام
باتوجه به قرارداد خصوصی شما با بایع قرارداد معتبر است اما اگر مشخص شود بایع بیش از قیمت بازار فروخته باشد امکان شکایت در سازمان تعزیرات حکومتی میسر است.
به هر حال المومنون عند شروطهم
موفق باشید
سلام من مهر 95 قرارداد دکوراسیون داخلی(کابینت، نقاشی، کناف، کاغذدیواری، برق، پرده سالن) با یه شرکت بستم. کل مبلغ رو نقد پرداخت کردم. فقط 2میلیون چک به تاریخ 2ماه بعد از پایان کار دادم. قرارداد27 روزکاری بود ولی مبلغ دیرکرد مشخص نشده بود. 2روز بعد از پایان قرارداد به علت جا نرفتن لباسشویی و یخچال و اختلاف نظر مجبور به شکایت به سازمان صنعت و معدن شدم چون یه ورق جلوی من گذاشتن که هر طور صلاح بدونند طراحی رو تغییر میدن و گفتن اگر امضا نکنی کار رو تعطیل میکنم. در این زمان متوجه شدم هزینه بسیار بیشتری از من دریافت کردند. حدودا 8میلیون. کارشناس اتحادیه درودگران اومدند و ایرادات رو بهشون اعلام کردند. شرکت ایرادات رو برطرف کرد بقیه کار را هم انجام دادند بجز پرده سالن و 4عدد صندلی (فراموش کردیم در قرارداد ذکر کنیم)به تاریخ 39روز بعد از پایان قرارداد. مجبور به شکایت در تعزیرات شدم. شرکت علت به اتمام نرساندن کار را اشتباه در نوشتن نام چک اعلام کرد. چک صحیح به دستور قاضی صادر شد ولی بشرط آنکه نزد سازمان بماند تا کار تمام شود. شرکت قبول نکرد. چون چک ناصحیح امضاش رو درآورده بودم بدستور قاضی دوباره یک چک عین چک اول صادر کرده و به شرکت دادم. کار کارشناسی شد و شرکت به 7میلیون گران فروشی و 19میلیون جریمه محکوم شد. در تجدیدنظر بدستور قاضی دوباره کار کارشناسی شد. اینبار به19هزار تومن گران فروشی محکوم شد. درمورد خسارت دیرکرد هم مبلغ3900 رای بدوی بود که به مراجع حقوقی ارجاع شده. درحال حاضر شرکت 2میلیون چک را در دادسرا شکایت کرده من را متهم کردندکه چکشان را پاره کردم. یک وکیل بمن گفت پرونده تعزیرات را رها کرده و کارشناس تامین دلیل آوردم که آن هم ارزش کار انجام شده را 6 میلیون کمتر از پرداختی من ارزشگذاری کرد. الان من به چه طریقی میتونم حق خودم را بگیرم. ضمن اینکه پرده سالن هم خودم 8ماه بعد قرارداد نصب کردم چون اظهارنامه دادم ولی شرکت پاسخی نداد. درضمن از ابلاغ رای تجدیدنظر تعزیرات 3ماه فرصت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارم که 2ماه فرصت من باقی است. ازچه طریقی و ارگانی میتونم حقم رو بگیرم؟ درضمن از کارشناس 3نفره به کانون کارشناسان شکایت کردم که با تایید هیئت مدیره کانون تشکیل پرونده انجام شده که منتظر تعیین وقت هستم. در آخر شرکت در تمام زمینه ها فاقد پروانه کسب بوده و همینطور در دارایی شرکت را غیرفعال اعلام کرده است. لطفا راهنمایی کنید که دیگه مسیر اشتباه نرم. ممنون
سلام.بهتر است از طریق دادگاه درخواست جبرات خسارت نمایید.