معرفی وکلای موسسه حقوقی آبان

12 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • جواد ایران پور
    آوریل 6, 2024 3:35 ق.ظ

    سلام اراضی کشاورزی را پدرم سال ۳۳و۳۴ثبت داده وقبل هم توسط پدربزرگم ثبت شده بود و امروزمن خواستم زراعت کنم که منابع طبیعی مانع شده چه کنیم

    پاسخ
    • با سلام
      در صورتی که منابع طبیعی مدعی ملی بودن اراضی شما باشد،جهت طرح اعتراض نسبت به ملی شدن اراضی شما ، بررسی اسناد و مدارک تصمیم گیری در سازمان منابع طبیعی جهت طرح دعوای مقتضی ضروری است . در صورت تمایل با وکلای موسسه تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  • جواد قمصری
    جولای 11, 2024 11:15 ق.ظ

    سلام علیکم، بنده و 4 نفر از دوستان در سال 98اقدام به ساخت مسکن 5 طبقه نمودیم که طبقه چهارم آن حکم تخریب از کمیسیون ماده صد شهرداری گرفت و ما به علت جهل در قانون به دیوان عدالت اداری شکایت نکردیم و بعد از یکسال که گذشت مراجعه نمودیم به دیوان که گفتند رای پس از 3 ماه قطعی شده و دعوای شما قابل استماع نیست.
    در سال 1402 با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی و ابلاغ دولت مبنی بر تبدیل حکم تخریب ماده صد به جریمه نقدی، ما به شهرداری مراجعه کردیم و تشکیل پرونده دادیم ولی پس از گذشت مدتی گفتند به علت ادامه دادن تخلف بعد از صدور حکم تخریب، این ماده شامل حال شما نمی شود.

    پاسخ
    • با سلام
      شما در صورتی که مشمول مصوبه اعلامی هستید، می توانید نسبت به طرح درخواست الزام شهرداری به اجرای مصوبه اعلامی اقدام نمایید .و در فرضی که شهرداری طرف 3 ماه نسبت به ارائه پاسخ امتناع نماید یا مستقیما نسبت به رد درخواست اقدام نماید ، نسبت به الزام شهرداری جهت اجرای مصوبه به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید . در صورت تمایل می توانید با وکلای موسسه حقوقی آبان تماس حاصل فرمایید .

      پاسخ
  • برای دعوای اصلاحات ارضی و ابطال نسق زراعی در اردبیل نیاز به یک وکیل مجرب و مسلط دارم لطفا از همکاران خود کسی را معرفی نمایید

    پاسخ
  • سلام اساتیدگرامی
    یک سوال:
    من ازشخصی یک کامیون لیزینگی قولنامه کردم ایشان کامیون رابه من تحویل ندادومتواری شد
    چنانچه دادخواست مطالبه وجه کنم نیازبه تودیع خسارت احتمالی هست؟ ممنونم

    پاسخ
    • تا زمانی که طرف مقابل درخواست تامین نداد تودیع خسارت لازم نیست
      ماده 109
      در کلیه دعاوی مدنی اعم از دعاوی اصلی یا طاری و درخواست های مربوط به امور حسبی به استثنای مواردی که قانون امور حسبی مراجعه به دادگاه را مقرر داشته است، خوانده می تواند برای تأدیه خسارات ناشی از هزینه دادرسی و حق الوکاله که ممکن است خواهان محکوم شود از دادگاه تقاضای تأمین نماید.

      پاسخ
  • در پرونده‌ای که اجرائیه مبنی بر انتقال پلاک ثبتی صادر گردیده، محرز می‌گردد که احدی از محکوم علیهم پیش از تقدیم دادخواست فوت کرده و محکوم له عمداً یا سهواً اقدام به طرح دادخواست به طرفیت متوفی نموده است. در این حالت، اولاً آیا می‌توان نسبت به دیگر محکوم‌علیهم موضوع اجرائیه را تجزیه و حکم را اجرا نمود یا اینکه باید گفت اجرائیه اصلاً قابلیت اجرایی ندارد و ثانیاً در صورت قابل تجزیه بودن اجرائیه هزینه‌های اجرایی (با توجه به حذف یکی از محکوم علیهم) به چه نحو می‌بایست از دیگر محکوم علیهم وصول گردد. بدین معنا که آیا سهم متوفی از هزینه اجرایی باید از دیگر محکوم علیهم وصول گردد یا خیر؟

    پاسخ
    • اولاً: صرف نظر از آن که طرح دعوا به طرفیت متوفی و رسیدگی به آن بر خلاف قانون می‌باشد، اصولاً ابلاغ حکم به فرد متوفی فاقد اثر قانونی است و مطابق ماده۳۰۲ قانون مارالذکر، هیچ حکم یا قراری را نمی‌توان اجراء نمود، مگر اینکه به طرفین یا وکیل آنان ابلاغ شـده باشد. بنابـراین مادام که رأی صادره بـه نحو قانونی ابلاغ نشود و مـواعد قانونی و حق واخـواهی و تجدیدنظرخواهی سپری نشود، به لحاظ عدم قطعیت، قابلیت اجراء ندارد و بدیهی است، اگر جانشین یا جانشینان خوانده متوفی به دادگاه معرفی و رأی صادره به آنان ابلاغ شود و ایشان در مهلت مقرر قانونی، واخواهی یا تجدیدنظرخواهی نمایند، رأی صادره به لحاظ آنکه از ابتدا به نحو قانونی طرح نشده و متوفی، خوانده قرار گرفته، نقض می‌شود. ولی اگر ایشان واخواهی یا تجدیدنظرخواهی ننمایند، پس از قطعیت، قابلیت اجرا خواهد داشت.

      ثانیاً: در فرض سؤال که اجرائیه علیه چند محکوم ٌ­علیه صادر شده است، به نظر مـی‌رسد با توجه به موضوع محکومٌ به (انتقال پلاک ثبتی) قابل تجزیه می‌باشد، اجرای حکم نسبت به غیر محکوم ٌ­علیه متوفی بلا اشکال باشد.

      پاسخ
  • سلام. آیا  دادیار  قبل از  قرار جلب دادرسی ، در جرایم درجه 7,8 غیر امنیتی در راستای عدالت منصفانه ، حق دفاع مشروع و …  ، میتواند به تقاضای رونوشت و خواندن مفاد اوراق پرونده مشتکی عنه ترتیب اثر ندهد .در صورت تقاضا وظایف دادیار چیست ؟

    پاسخ
    • سلام مشتکی عنه تا قبل از تکمیل پرونده و کشف حقیقت امکان دسترسی به محتویات آن را نداشته و دسترسی به حقیقت با موشکافی دادیار و بازجویی از مشتکی عنه صورت می‌گیرد لذا پذیرش چنین درخواستی قانونی نیست.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up